۴:۳۶:۱۱ - شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آشنایی با روش تهیه رشته پلو با گوشت
پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه رشته پلو با گوشت” که پیشتر بدان میپردازیم. رشته پلو را می توان غذای سنتی همدان تلقی كرد. خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.   مواد لازم: برنج ۴۰۰ گرمگوشت ۵۰۰ […]

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه رشته پلو با گوشت” که پیشتر بدان میپردازیم.


رشته پلو را می توان غذای سنتی همدان تلقی كرد. خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.

 

مواد لازم:

برنج ۴۰۰ گرم
گوشت ۵۰۰ گرم
رشته (پلویی) ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۱۵۰ گرم
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید.

۲ قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید.

۳ گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

۴ پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید.

۵ برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید.

سایر نکات

رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی كرد
خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.


منبع: پاپیون

امیدواریم از خواندن مقاله “آشنایی با روش تهیه رشته پلو با گوشت” استفاده لازم را برده باشید.

تبليغات
تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب