آشنایی با روش تهیه زیره پلو

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه زیره پلو” که پیشتر بدان میپردازیم.


زیره پلو غذای سنتی كرمان و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معطر است خوردن این غذا بسیار مفید بوده و جزو غذاهای گرم محسوب میشود.

 

مواد لازم:

روغن (آبکرده) ۱ استکان
برنج ۳ لیوان
زیره سیاه ۱/۲ استکان
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت ۵۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ در ظرفی پیاز را نیم سرخ كرده و دنده گوسفند را در آن سرخ كنید و پس از اضافه كردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.

۲ پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه كرده و زعفران و نمك را به مواد اضافه كنید و زیره را با آن مخلوط كنید و اجازه دهید دم بكشد.سیب زمینی ها را سرخ كرده وهمراه غذا میل كنید.

سایر نکات:

زیره پلو غذای سنتی كرمان و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معطر است خوردن این غذا بسیار مفید بوده و جزو غذاهای گرم محسوب میشود.

۱) میتوانید برای زودتر پخته شدن گوشت آن را درون زودپز بپزید

۲) این غذا به صورت لاپلو هم طبخ میشود بدین منظور برنج را جدا بپزید و اجازه دهید آب گوشت تمام شود و آن را با سایر مواد لای برنج بدهیدو

۳) استفاده از گوشت قلقلی به جای گوشت در این غذا امكان پذیر است.


منبع: پاپیون

امیدواریم از خواندن مقاله “آشنایی با روش تهیه زیره پلو” استفاده لازم را برده باشید.

دسته‌بندی‌ها: آشپزی و تغذیه

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.