آشنایی با روش تهیه شوید پلو

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه شوید پلو” که پیشتر بدان میپردازیم.


شوید پلو به عنوان پلو پایه میتواند با سایر فرآورده های گوشتی مثل مرغ ، ماهی ، تن ماهی ، میگو و… و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و تركیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است.

 

مواد لازم:

نمک به مقدار لازم
روغن ۵ قاشق سوپ خوری
شوید ۲۵۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم

زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

طرز تهیه:

۱ برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد.در ظرفی مناسب مقداری آب برای جوشیدن قرار دهید و برنج و نمك را در ظرف ریخته و منظر بمانید تا جوش بخورد و به مرحله ابكشی برسد

۲ سپس برنج را آبكش كرده و در ته ظرف مقداری روغن چند عدد شوید سالم و خرد نشده و یك لایه نان قرار دهید و برنج و شوید را لایه لایه روی آن بریزید و روی برنج آب روغن داده و آن را دم بیندازید.

سایر نکات:

شوید پلو به عنوان پلو پایه میتواند با سایر فرآورده های گوشتی مثل مرغ ، ماهی ، تن ماهی ، میگو و… و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و تركیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است.

۱) اگر از شوید خشك استفاده میكنید آن را در مرحله ابكشی به برنج اضافه كنید .

۲) برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده كنید.

۳) استفاده از ته دیگ كاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است.


منبع: پاپیون

امیدواریم از خواندن مقاله “آشنایی با روش تهیه شوید پلو” استفاده لازم را برده باشید.

دسته‌بندی‌ها: آشپزی و تغذیه

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.