۶:۳۵:۰۱ - سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آشنایی با روش تهیه کباب بلغاری
پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه کباب بلغاری” که پیشتر بدان میپردازیم. به به کباب بلغاری مواد لازم: راسته گوساله ۸۰۰ گرمپیاز بزرگ ۱ عددفلفل دلمه ای ۱ عددروغن مایع ۱/۴ پیمانهنمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زمان تهیه ۴۰ دقیقهزمان […]

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آشنایی با روش تهیه کباب بلغاری” که پیشتر بدان میپردازیم.


به به کباب بلغاری

مواد لازم:

راسته گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.
۲ تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.
۳ گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

سایر نکات:

راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید
گوشت را قبلا حتما بیات کنید
یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.


منبع: پاپیون 

امیدواریم از خواندن مقاله “آشنایی با روش تهیه کباب بلغاری” استفاده لازم را برده باشید.

تبليغات
تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب