۶:۰۰:۱۰ - یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آَشنایی با روش تهیه ته چین زرشک و گردو
پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آَشنایی با روش تهیه ته چین زرشک و گردو” که پیشتر بدان میپردازیم. عالیه حتما امتحان کنید.   مواد لازم: برنج آبکش شده ۵ پیمانهگوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرمزرشک ۱ پیمانهگردو نگین شده ۱/۱/۲ پیمانهماست چکیده زعفرانی ۱ پیمانهتخم […]

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آَشنایی با روش تهیه ته چین زرشک و گردو” که پیشتر بدان میپردازیم.


عالیه حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم:

برنج آبکش شده ۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرم
زرشک ۱ پیمانه
گردو نگین شده ۱/۱/۲ پیمانه
ماست چکیده زعفرانی ۱ پیمانه
تخم مرغ زرده ۴ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
پیاز رنده شده سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
زعفران سائیده ۱/۳ قاشق چای خوری

زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ ابتدا پیاز را با گوشت چرخ كرده و روغن مایع سرخ كردنی در ماهیتابه سرخ نموده سپس ادویه و زردچوبه و گردو و زرشك و نمك و دارچین و كمی زعفران حل شده در آب به آن اضافه می كنیم.
۲ سپس در آن را به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا دم بكشد.
۳ سپس ماست و تخم مرغ و روغن مایع و زعفران را در درون كاسه ریخته با قاشق مخلوط كرده و برنج را اضافه می كنیم.
۴ سپس در قالب موردنظر چرب شده می ریزیم. یك لایه از برنج ته چین سپس مخلوط ته چین و سپس مجدداً برنج ته چین را روی آن می ریزیم.
۵ در فر به مدت ۱ الی ۵/۱ با درجه ۳۵۰ درجه سانتیگراد یا ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار می دهیم. لازم بتذكر است روی قالب سلیكونی و یا فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و نیازی به آب روغن مجدد روی آن ندارد.


منبع: پاپیون

امیدواریم از خواندن مقاله “آَشنایی با روش تهیه ته چین زرشک و گردو” استفاده لازم را برده باشید.

تبليغات
تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب