۱۰:۵۴:۵۵ - چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آیا «کالباس مفید و سالم» هم داریم + دستور تهیه
پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آیا «کالباس مفید و سالم» هم داریم + دستور تهیه” که پیشتر بدان میپردازیم. در این مطلب نحوه تهیه نوعی کالباس سالم و البته مفید، آموزش داده شده است. بخش تغذیه و آشپزی تبیان برای تهیه کالباس سالم به این مواد […]

پیرامون آشپزی و تغذیه سالم مقاله ای برای شما انتخاب کرده ایم با عنوان “آیا «کالباس مفید و سالم» هم داریم + دستور تهیه” که پیشتر بدان میپردازیم.

در این مطلب نحوه تهیه نوعی کالباس سالم و البته مفید، آموزش داده شده است.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

برای تهیه کالباس سالم به این مواد نیاز داریم:

گوشت گوسفند یا بوقلمون یا شتر بدون چربی کاملاً نرم چرخ‌شده نیم کیلو، سیر رنده‌شده ۲ حبه، آویشن شیرازی پودرشده یک قاشق چای‌خوری، جوز هندی تازه و رنده‌شده ۱/۵ قاشق چای‌خوری، مغز پسته خلال یا نیم‌کوب ۱/۵ پیمانه، نمک طبیعی یک قاشق چای‌خوری.

برای تهیه این نوع کالباس سالم:

یک قابلمه آب جوش آماده کنید؛ گوشت کاملاً چرخ‌شده را با ادویه کالباس و نمک مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملاً یک‌دست شود.

حالا مغز پسته را اضافه کنید و دوباره کاملاً مخلوط کنید؛ یک کیسه فریزر روی تخته گوشت پهن کنید و مخلوط گوشت را روی آن به شکل لوله‌ای با قطر ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر یا هر قطری که دوست دارید، دربیاورید.

سعی کنید با دست شکل آن را مرتب و صاف کنید؛ گوشت لول شده را با کیسه دورش به‌آرامی داخل کیسه فریزر دیگری بگذارید و سر آن را گره بزنید؛ گوشت را در کیسه فریزر دیگری وارد کنید.

هوای کیسه را کامل خارج کرده و گره کور بزنید، طوری‌که در هیچ شرایطی داخلش آب نفوذ نکند. این کیسه را در کیسه فریزر دیگری وارد کنید و به همین شکل گره بزنید؛ بدون اینکه شکل کالباس به هم بخورد، آرام بردارید و همان‌طور بسته‌بندی‌شده آرام در آب جوش قرار دهید و درِ قابلمه را بگذارید تا ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد. گوشت را از کیسه خارج کنید بگذارید خنک شود و بعد در یخچال بگذارید حالا بُرش زده نوش جان کنید.

اگر مایلید می‌توانید دستمالی نخی ۳۰×۳۰ انتخاب کنید دولا کرده و لبه آن را محکم کوک بزنید و حالا یک کیسه دارید که دو سر آن باز است یک طرف آن را مثل شکلات با نخ محکم ببندید، از سر دیگر، گوشت را وارد کرده و کاملاً فشار دهید تا گوشت به هم چسبیده و استوانه پُری به شکل کالباس شود، آن را پر کرده و سر آن را با نخ مثل شکلات محکم ببندید و آن را در کیسه فریزر گذاشته گره بزنید در آب‌ جوش بیندازید و بعد از پخت کوک‌ها را به‌آرامی بشکافید.


منبع: باشگاه خبرنگاران پویا

 

امیدواریم از خواندن مقاله “آیا «کالباس مفید و سالم» هم داریم + دستور تهیه” استفاده لازم را برده باشید.

تبليغات
تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب