طرز تهیه سس های متنوع و خوشمزه برای سالاد

پیرامون اخبارپزشکی و سلامت مقاله ای داریم مبنی بر “طرز تهیه سس های متنوع و خوشمزه برای سالاد” که در ادامه به آن میپردازیم.

شاید برخی بر این باورند که سس‌ها یکی از اصلی‌ترین اجزای سالادها هستند و خوردن سالاد بدون سس چندان لذت‌بخش و گوارا نیست! از این‌رو برای آن دسته از عزیزانی که مایلند سس‌های متنوع و خوشمزه را در منزل فراهم کنند، روش تهیه برخی از سس‌های پر مصرف همچون سس فرانسوی، سس ایتالیائی، سس مایونز و غیره را در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش بهداشت نیوز، شاید برخی بر این باورند که سس‌ها یکی از اصلی‌ترین اجزای سالادها هستند و خوردن سالاد بدون سس چندان لذت‌بخش و گوارا نیست! از این‌رو برای آن دسته از عزیزانی که مایلند سس‌های متنوع و خوشمزه را در منزل فراهم کنند، روش تهیه برخی از سس‌های پر مصرف همچون سس فرانسوی، سس ایتالیائی، سس مایونز و غیره را در نظر گرفته‌ایم.

سس مایونز پایه

مواد لازم برای           ۱ پیمانه

زرده تخم‌مرغ             ۲ عدد

آبلیموی تازه             ۱ قاشق سوپخوری

نمک                       یک‌دوم قاشق چایخوری

خردل                     یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون             ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روغن مایع              ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شیر                     ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با آبلیمو، نمک و خردل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه هر دو روغن را به تدریج بیفزائید تا سس غلیظ شود. حال سس را در ظرف دیگری بریزید و شیر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.

 

سس مایونز با سبزی معطر

مواد لازم

پیازچه خردکرده        ۲ قاشق سوپخوری

جعفری خردکرده      ۲ قاشق سوپخوری

ریحان خردکرده        ۲ قاشق سوپخوری

سس مایونز            ۱۸۰ میلی‌لیتر

 

روش تهیه

مخلوط سبزی را با سس مایونز ترکیب کنید.

 

سس مایونز با طعم کاری

مواد لازم

پودر کاری           ۱ قاشق سوپخوری

سس مایونز       ۱۸۰ میلی‌لیتر

 

روش تهیه

پودر کاری را در تابه بریزید و روی حرارت آن‌را تفت دهید تا عطرش بلند شود. آن‌گاه صبر کنید تا قدری خنک شود. سپس کاری را با سس مایونز مخلوط کنید.

 

سس هزار جزیره

مواد لازم

رب گوجه‌فرنگی          ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سس گوجه‌فرنگی      ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سس ووستر شایر     ۱ قاشق سوپخوری

سس تبسکو             یک‌دوم قاشق چایخوری

سس مایونز             ۱۸۰ میلی‌لیتر

 

روش تهیه

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را به سس مایونز بیفزائید و خوب ترکیب کنید تا سس صاف و یکدست شود.

 

 سس گوجه‌فرنگی

مواد لازم

گوجه‌فرنگی پوست کنده و چهار قاچ کرده     ۳ عدد

پیازچه خردکرده                                      ۲ ساقه

سرکه قرمز                                           ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سس فلفل شیرین                                ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سیر چهار قاچ کرده                                ۲ حبه

خردل                                                 ۱ قاشق چایخوری

شکر                                                 ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه نیمکوب                             ۱ قاشق چایخوری

جعفری خردکرده                                یک‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و با همزن برقی یا دستی بزنید تا سس صاف و یکدست شود.

 

سس ترخون

مواد لازم

سس مایونز                  ۳۰۰ گرم

پیاز ورقه‌ای خردکرده      ۲ عدد

جعفری خردکرده           ۲ قاشق چایخوری

پیازچه خردکرده            ۲ قاشق چایخوری

ترخون خردکرده            ۲ قاشق چایخوری

سرکه سیب               ۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه

همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

 

سس فرانسوی

مواد لازم

سرکه سفید     یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

روغن زیتون       سه‌چهارم پیمانه (۱۸۰ میلی‌لیتر)

شکر               یک‌دوم قاشق چایخوری

سس خردل     ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

سس پیازچه و عسل

مواد لازم

دوغ                                      ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پیازچه خردکرده                     ۲ قاشق سوپخوری

سس فرانسوی بدون روغن     ۲ قاشق سوپخوری

دانه خردل                            ۱ قاشق سوپخوری

عسل                                 ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

همه مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

 

سس ایتالیایی

مواد لازم

سرکه سفید        ۲ قاشق سوپخوری

آب لیموترش        ۲ قاشق سوپخوری

شکر                  یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده       ۲ حبه

روغن زیتون        ۱۸۰ میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

ریحان خردکرده   ۱ قاشق سوپخوری

آویشن             ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه

همه مواد را در شیشه بریزید، درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس کاملاً صاف و یکدست شود.

 

منبع: زندگی آنلاین

امیدواریم مقاله”طرز تهیه سس های متنوع و خوشمزه برای سالاد” مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.

منبع

دسته‌بندی‌ها: دسته‌بندی نشده

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.