طرز تهیه فرنی مجلسی

 

فرنی از انواع دسر های پرطرفدار و پرطرفدار در ماه های سرد سال و نیز ماه مبارک رمضان است و شما قادر اید از این دسر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مراسم مذهبی نیز استفاده کنید. طرز تهیه فرنی مجلسی مانند فرنی معمولی به سادگی در منزل امکان پذیر است و بعد از پخت فرنی شما قادر اید ظرف های فرنی را برای پذیرایی از مهمان هایتان به زیبایی تزیین کنید. آسمونی در این مقاله چند نوع طرز تهیه فرنی مجلسی را به شما علاقه مندان آموزش می دهد.

شیوه های تهیه فرنی مجلسی

شیوه اول برای تهیه فرنی مجلسی

مواد ضروری برای تهیه فرنی با آرد برنج

  • شیر : ۲ لیوان
  • گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج : ۲ قاشق غذاخوری
  • آب : ۱/۲ استکان

دستور پخت فرنی با آرد برنج

در طرز تهیه فرنی با آرد برنج ابتدا شیر سرد را در قابلمه ای خوب بریزید و آرد برنج و آب را به شیر سرد اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید تا آرد برنج در شیر و آب سرد حل شود.

قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط مواد را به روش مکررا هم بزنید تا غلظت فرنی مقداری بیشتر شود سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و گلاب و شکر را به فرنی اضافه کنید و از نو قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا فرنی به غلظت مناسبی برسد.

سپس قابلمه فرنی از روی حرارت گاز بردارید و فرنی را در ظرف های مناسبی برای سرو کشید و با کمک مغز پسته و بادام و دارچین و پودر نارگیل و کاکائو و زعفران فرنی را به زیبایی تزیین کنید.

شیوه دوم برای تهیه فرنی مجلسی

مواد ضروری برای پخت فرنی با نشاسته

  • نشاسته : دو قاشق غذاخوری
  • شیر : دو پیمانه
  • گلاب : به میزان ضروری
  • شکر : دو قاشق غذاخوری

دستور پخت فرنی مجلسی با نشاسته

در طرز تهیه فرنی با نشاسته ابتدا به ازای هر لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته در قابلمه مناسبی بریزید سپس شکر را به مخلوط این مواد اضافه کنید و مواد فرنی را هم بزنید تا نشاسته در شیر سرد حل شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی مجلسی با نشاسته قابلمه حاوی مواد فرنی را روی حرارت گاز قرار دهید و فرنی را به روش مکررا هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد سپس گلاب را به فرنی اضافه کنید و فرنی را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید و تزیین کنید.

نکات طلایی در تهیه فرنی مجلسی

  1. در طرز تهیه فرنی مجلسی با آرد برنج و نشاسته باید مخلوط مواد فرنی را روی حرارت گاز به روش مکررا هم بزنید تا از گلوله شدن مخلوط مواد فرنی جلوگیری شود.
  2. برای خوش طعم شدن فرنی مجلسی قادر اید در زمان پخت فرنی با آرد برنج و یا نشاسته مقداری خامه و کره به فرنی اضافه کنید.
  3. فرنی مجلسی را روی حرارت ملایم بپزید تا از ته گرفتن فرنی جلوگیری شود.
  4. برای درست کردن فرنی مجلسی قادر اید از عسل به جای شکر استفاده کنید که تحت این شرایط فرنی طعم و مزه بی همتایی می گیرد و به یک معجون لاغری بی مانند مبدل می شود.
  5. فرنی مجلسی را قادر اید به روش سه رنگ نیز تزیین کنید از این حیث که بعد از پخت فرنی باید فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و در ظرف های مجزا ای بریزید سپس به یکی از ظرف ها زعفران آب کرده را اضافه کنید و مخلوط زعفران و فرنی را هم بزنید تا فرنی زعفرانی شود سپس برای ظرف دیگر فرنی پودر کاکائو را با ۳ قاشق آب سرد به خوبی مخلوط کنید و پودر کاکائو را روی حرارت گاز قرار دهید و پودر کاکائو حل شده را به ظرف فرنی اضافه کنید و مخلوط فرنی و پودر کاکائو را هم بزنید سپس سه رنگ مختلف فرنی را قادر اید در ظرف دلخواه خود به روش چند لایه بریزید و ظرف فرنی را در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.

دسته‌بندی‌ها: آشپزی و تغذیه

برچسب‌ها:

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.